skip to Main Content

Ghetto solokoncert 30. april

Hun Solo 8.marts KIR

Jeg spiller igen solokoncert!//// 30. april i en lejlighed i det ghetto-rangerede boligbyggeri i Lundtoftedage på ydre Nørrebro. Der er begrænsede pladser da koncerten foregår inde i en privat lejlighed. Billetter kan købes her.

29.-april-1. maj afholdes ghetto-hjemmekoncerter ved festivalen “Home is where the music is/Ghettoen er mit hjem” på ydre Nørrebro. Koncerterne er er opstået som et modsvar til den negative opmærksomhed, området ofte lider under. Med fokus på musik og fællesskab frem for skyderi og narkohandlen byder det almennyttige boligbyggeri i Lundtoftegade sommeren velkommen med tre ghettokoncertdage. Læse mere i Gaffa <3

Ghettokoncert banner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: